28 Απρ 2018

Βιωματικό σεμινάριο για τη Γλωσσική Ανάπτυξη στο Ανοιχτό ΠαράθυροΣε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα εξερευνήσουμε την πορεία της γλωσσικής ανάπτυξης στα βρέφη και νήπια, θα μοιραστούμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να την ενισχύσουμε σε κάθε ηλικία μέσα από παραδείγματα, βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια, θα μάθουμε τι συμβαίνει και κάποιες φορές διαταράσσεται η εξέλιξή της και πώς να αντιμετωπίσουμε πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Πού; Στο Ανοιχτό Παράθυρο (Χατζηκώστα 5, Ιωάννινα 454 44)
Πότε; Δευτέρα 7 Μαϊου, 10:00-13:00
Φιλοξενεί: Βίκυ Βάββα, δραματοθεραπεύτρια, παιγνιοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας, παιδαγωγός θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού.
Συντονίζει: Ευαγγελία Σούπη, Λογοθεραπεύτρια

Το σεμινάριο έχει θεωρητικό και βιωματικό μέρος και απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές σχετικών επαγγελμάτων και παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας.

Η γλώσσα είναι ανθρώπινη επινόηση, η πιο σημαντική για την επικοινωνία μα σαν ένας ζωντανός οργανισμός αναπτύσσεται μέσα μας και μαζί μας, έχοντας ρίζες στη βρεφική ηλικία. Σκαλώνει σε επίπεδα κι απλώνει τα κλαδιά της στον νου, στην ακοή, στην κίνηση. Ενίοτε όμως, η πορεία της ανακόπτεται και χρειάζεται φροντίδα για να φτάσει ψηλά.


Δίνονται σημειώσεις και βεβαίωση συμμετοχής
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: κλικ εδώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου