27 Φεβ 2012

Παιδική Βιβλιοθήκη: "Μία Κάμπια Πολύ Πεινασμένη"


 
 Η μεταμόρφωση μιας μικρής, πεινασμένης κάμπιας σε μια υπέροχη, πολύχρωμη πεταλούδα! Ένα βιβλίο για την άνοιξη, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, που υμνεί την ομορφιά και τη μαγεία της Φύσης. Ένας σπουδαίος ζωγράφος, ο Eric Carle, αφηγείται με το δικό του μοναδικό τρόπο ένα από τα μικρά καθημερινά θαύματα της Φύσης, σε ένα βιβλίο που θα το χαρούν τα πολύ μικρά παιδιά, ενώ, ταυτόχρονα, θα μαθαίνουν διασκεδάζοντας τους αριθμούς ως το δέκα και τις ημέρες της εβδομάδας.
Τα παιδιά ενισχύουν τη γλωσσική τους ανάπτυξη αναγνωρίζοντας τις εικόνες, εμπλουτίζοντας το αντιληπτικό και εκφραστικό τους λεξιλόγιο, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν διάφορα μέρη του λόγου, να συνθέτουν μικρές προτάσεις.

Συγγραφέας: Eric Carle
Εκδόσεις: Καλειδοσκόπιο
ISBN: 960-7846-66-4
Έτος Έκδοσης: 2006
Πρωτότυπος τίτλος: The Very Hungry Caterpillar
 
Στην επίσημη σελίδα του Eric Carle θα βρείτε διαθέσιμες χρωμοσελίδες και πλήθος συνδέσμων με προϊόντα σχετικά με την Μικρή Κάμπια και άλλα βιβλία του συγγραφέα.
 
Η ιστορία της Μικρής Πράσινης Κάμπιας  έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο που έχουν δημιουργήσει απίθανες δραστηριότητες γύρω από την πλοκή του βιβλίου. Από θέματα για παιδικά πάρτυ και παιχνίδια, μέχρι θεραπευτικό υλικό για πολύ μικρά παιδιά:








Ευαγγελία Δ. Σούπη
ΛογοθεραπεύτριαΚομνηνών 39 και Χασιώτη
Ιωάννινα
evageliasoupi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου