7 Δεκ 2018

Το blog Λογο...θεραπεία! γιορτάζει και ετοιμάζει εκπλήξεις!




Φαντάζομαι πως θα έχετε προσέξει ότι οι αναρτήσεις στο blog έχουν αραιώσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα δεν έγινε σκοπίμως και σίγουρα δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο του. Κείμενα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν ακόμη κι αν αυτό κάποιες φορές δεν γίνεται όσο συστηματικά γινόταν παλιά.
Υπάρχει, ξέρετε, μία ασυγκράτητη εσωτερική ανάγκη για αυτό. Ναι. Το να γράφεις είναι ανάγκη.

Το blog ξεκίνησε σε μία περίοδο άφθονου ελεύθερου χρόνου και καταπιεσμένης δημιουργικότητας. Γρήγορα πλανήθηκε στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, πασπάλιστηκε με μελένια λόγια και -θέλω να πιστεύω πως- έδωσε σωστές κατευθύνσεις σε όσους τις αναζήτησαν.

Φέτος το blog Λογο...θεραπεία! κλείνει 8 χρόνια ηλεκτρονικής ύπαρξης κι επιτέλους καταφέρνει να τα γιορτάσει όπως θέλει!
Κληρώνει λοιπόν πανέμορφες εκπλήξεις για να φτάσουν σε όσο γίνεται περισσότερες παιδικές καρδιές! Διπλό το καλό αφού τα γένεθλια συμπίπτουν με την πιο ζεστή γιορτή!

Οι κληρώσεις θα τρέξουν στη σελίδα του blog στο Facebook και μπορείτε να πάρετε μέρος σε όλες από μία φορά. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες κάτω από κάθε δημοσίευση και καλή σας επιτυχία!

Αναμείνατε, και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

Πολλές καλές ευχές σε όλους για την επόμενη και κάθε επόμενη χρονιά!

Ευαγγελία Δ. Σούπη
Λογοθεραπεύτρια
Κομνηνών 39 και Χασιώτη
Ιωάννινα
evageliasoupi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου