30 Νοε 2023

Δράση για την Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή: Το Podcast

κλικ! για μεταφορά απευθείας στο podcast

Σας προτείνω ένα νέο podcast στα ελληνικά για την Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή που δημιούργησε με πολλή φροντίδα η εξαιρετική Ρουζάνα Κομεσίδου (IG: rkomesidou). Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη Δράση με συζητήσεις από την Κύπρο, Ελλάδα, και εξωτερικό, για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει η Ρουζάνα και πολύ περισσότερο υλικό για την Επιστήμη Εφαρμογής (Implementation science) στη σελίδα mosinian. Stay tuned, γιατί ανανεώνεται συνεχώς!

Έχω την πολύ μεγάλη χαρά να συμμετέχω κι εγώ στο δεύτερο επεισόδιο σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη θεραπευτική παρέμβαση στην Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή. Μιλούμε γενικά για τη θεραπεία όπως εφαρμόζεται κλινικά, για τον τρόπο που ελέγχουμε την πρόοδο των θεραπευόμενων, προτείνουμε τρόπους διαχείρισης για τους γονείς και τονίζουμε τη σημασία ενημέρωσης των εκπαιδευτικών για την Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή. Ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόσκληση και για την εποικοδομητική αλληλεπίδραση. 

Μη χάσετε επίσης το πρώτο επεισόδιο με την κυρία Αγγελική Βέργου, λογοθεραπεύτρια (IG: vangeliliπου μιλά για τη συμπτωματολογία της ΑΓΔ και τη σωστή ενημέρωση!

Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια! 

Ο σύνδεσμος για το podcast με ένα κλικ στην εικόνα ή εδώ


Ευαγγελία Δ. Σούπη
Λογοθεραπεύτρια
Κομνηνών 39 και Χασιώτη
Ιωάννινα
evageliasoupi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου